Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Handen uit de mouwen in de Wijktuin tijdens NLdoet.

16 maart, 2019 10:00 - 16:00

 

Op zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers in heel Nederland gaan aan de slag om allerlei klussen uit voeren ook op diverse locaties in IJsselstein.

De wijktuin Achterveld&Groenvliet aan de Achtersloot 23a doet dit jaar ook weer mee. Van 10 – 16 uur is de wijktuin open en gaan we allerlei onderhoudsklussen doen. We gaan met meer dan 10 vrijwilligers de tuinbedden opknappen, verschillende paden ophogen, hekwerkjes versterken, tuinmeubels verven en nog diverse andere onderhoudsklussen uitvoeren.

Het belooft een gezellige dag te worden waarin we samen veel werk kunnen verzetten. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch, en voor koffie/thee, een drankje en wat lekkers wordt gezorgd.

Als je mee wilt doen, ook al is het maar voor kortere tijd dan ben je welkom. We zoeken nog vrijwilligers die voor de catering willen zorgen. Wel graag van te voren aanmelden op info@groentrefpunt.nl Als je vragen hebt, kun je die ook kenbaar maken via dit mailadres.

Gegevens

Datum:
16 maart, 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Groen Trefpunt
E-mail:
info@groentrefpunt.nl
Website:
www.groentrefpunt.nl

Locatie

Wijktuin Achterveld&Groenvliet