Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wijktuin BBQ

2 september, 2017 15:00 - 19:00

Gratis

 

Beste vrienden van de wijktuin Achterveld&Groenvliet

Het gaat goed met onze wijktuin aan de Achtersloot. Bezoekers genieten van de prachtige bloemen en de rijke oogst aan groenten en fruit. De imkers hebben hun handen vol aan het vullen van de potjes honing. De afgelopen maanden zijn verschillende succesvolle activiteiten georganiseerd die druk werden bezocht. Nieuwe activiteiten zijn gepland. Een enthousiaste groep vrijwilligers zorgt voor het dagelijks onderhoud van de wijktuin. Meer dan 100 vrienden steunen de wijktuin met een jaarlijkse bijdrage. Vele bezoekers hebben al genoten van de gratis producten uit de wijktuin. Het doel om van de wijktuin een ontmoetingsplek te maken voor alle wijkbewoners is al goed geslaagd. We willen dit succes graag met jullie delen.

We nodigen jullie uit om op zaterdag 2 september van 15.00-19.00 uur naar de wijktuin te komen om met eigen ogen de resultaten te komen bewonderen. Voor de vrienden wordt een barbecue georganiseerd met hapjes en drankjes. Het is een mooie gelegenheid om het bijeenhuis en de bijenkasten te bezichtigen, de vele groenten en fruitbomen te bekijken en kennis te maken met vrijwilligers en andere vrienden van de wijktuin.

Kinderen kunnen stoeptegels kleuren (wie maakt de mooiste bloem?), deelnemen aan een speurtocht en met hun muziekinstrument een uitvoering geven.

De barbecue (vlees/vegetarische producten met salades/brood/sauzen) inclusief 3 drankjes kost 7,50 euro per persoon en voor kinderen 5 euro.

Indien je aanwezig wilt zijn, verzoeken we je dit uiterlijk 25 augustus te melden (met vermelding van naam, adres, aantal personen en eventuele vegetarische wensen) op info@groentrefpunt.nl. Kinderen die een uitvoering willen geven met hun muziekinstrument kunnen zich hier ook melden.

 

We vertrouwen op een goede opkomst, mooi weer en vooral veel gezelligheid. Hopelijk tot zaterdag 2 september.

 

Met vriendelijke groet namens de vrijwilligers van de wijktuin:

 

Wim en Anja Alsemgeest

Alfred Kraaijkamp

Bob Kosterman

Hans Rijkse

Marjo van Mill

Frans Otto

Koos Lieshout

Gegevens

Datum:
2 september, 2017
Tijd:
15:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Wijktuin Achterveld&Groenvliet