U bent van harte welkom!
Vrijwilligersorganisaties Stichting Eetbaar IJsselstein en Wijktuin Achterveld & Groenvliet organiseren in 2017 twee gezamenlijke biologische markten met ambachtelijke streekproducten. De eerste markt vindt plaats op zaterdag 24 juni van 13.00-16.00 uur in de wijktuin, Achtersloot 23a (tegenover de kinderboerderij). Op deze biologische markt zijn lokale en verse producten van Eetbaar IJsselstein, de wijktuin en andere lokale organisaties en particulieren te koop. Bijvoorbeeld zelfgemaakte jam, pesto, diverse kruidenthee, biologische kruiden en groenten, geurbuiltjes, kruidenbloemenboter en nog veel meer.
Inschrijving deelname  biologische markten
Wilt u ook meedoen met het aanbieden van biologische en/of ambachtelijke streekproducten?
Zowel lokale organisaties als particulieren worden hierbij uitgenodigd om deel te nemen. Er hebben zich al aangemeld de Windotter (molenproducten), Biomonkie (biologische winkel), de Wereldwinkel, Mw. Soapz (verzorgingsproducten) en  Vmarkt (veganfood).

U kunt ook meedoen!  Wanneer u uw producten ter plekke vers wilt bereiden kan dat. Een keuken met inventaris is beschikbaar.  Wilt u meedoen met de biologische markt op 24 juni? Meldt u zich dan per e-mail aan bij de Wijktuin op info@groentrefpunt.nl.

 

De tweede biologische markt met ambachtelijke streekproducten wordt gehouden op zaterdag

26 augustus van 13.00 – 16.00 uur in de Groente- en beleeftuin De Hooghe Camp langs de Groenedijk, tegenover de tennisbanen. Aanmelden voor deelname aan deze markt kan via info@eetbaarijsselstein.nl

Volop vertier en activiteiten

Op 24 juni is tijdens de biologische markt genoeg te doen in de wijktuin. U kunt genieten van de mooie tuin, het prachtige Bij-eenhuis bezoeken, de bijenkasten bewonderen en proeven van de smakelijke hapjes en drankjes met ingrediënten uit de wijktuin. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en een spannende speurtocht.